1183: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1183
c (bot Membuang: lmo:1183)
c (bot Menambah: nds:1183)
[[nah:1183]]
[[nap:1183]]
[[nds:1183]]
[[new:११८३]]
[[nl:1183]]
40.143

besutan