Port Moresby: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sekaligus → sisan, Padunungé → Sing ndunungi
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: sekaligus → sisan, Padunungé → Sing ndunungi)
[[Gambar:Port_Moresby_Town2_Mschlauch.jpg|thumb|right|250px|Port Moresby.]]
'''Port Moresby''' iku [[kutha krajan]] sekaligussisan [[kutha]] paling gedhé ing [[Papua Nugini]]. PadunungéSing ndunungi ana 5.959.000 jiwa ([[2005]]).
 
 
352.737

besutan