Segara Galiléa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Geografi → Géografi, meter → mèter
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(éjaan, replaced: Geografi → Géografi, meter → mèter)
|cities =
}}
'''Segara Galiléa''' utawa '''Tlaga Kinneret''' utawa '''Tlaga Tiberius''' (Hebrew '''ים כנרת'''), iku [[tlaga]] banyu tawa paling gedhé ing [[Israèl]], klilingé watara 53 [[km]] (33 [[mile]]s), dawané watara 21&nbsp;km (13 miles), lan ambané 13&nbsp;km (8 miles). Tlaga iki jembaré 166&nbsp;km², lan kang paling jero watara 43 [[metermèter|m]].<ref>[http://www.ilec.or.jp/database/asi/dasi09.html Data Summary: Lake Kinneret (Sea of Galilee)
-->
<!-- Bot generated title -->
[[Kategori:Tlaga]]
[[Kategori:Segara]]
[[Kategori:GeografiGéografi]]
 
 
352.737

besutan