Segara Florès: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., bagéan → pérangan, pérangan saka → péranganing
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, Dhaptar → Pratélan, kaperang → kapérang, sebelah → pérangan, Geografi → Géografi)
(éjaan, replaced: . → ., bagéan → pérangan, pérangan saka → péranganing)
}}
 
'''Segara Flores''' nyakup 240,000&nbsp;km<sup>2</sup> banyu ing Samudra [[Samudra Pasifik Ocean|Pasifik Kidul]].<ref>[http://www.britannica.com/eb/article-9034623/Flores-Sea Britannica Online]</ref>. Sacara tèknis, tlatah iki minangka bagéan sakapéranganing [[Samudra Pasifik]], wewatesan karo [[Samudra Hindia]].{{Fact|date=February 2007}}
 
Segara kang wewatesan karo segara iki ya iku antarané [[Segara Jawa]] (kulon), [[Segara Bandha]] (wétan), [[Segara Sawu]] (kidul-kulon), [[Selat Makasar]] (lor-kulon), lan [[Samudra Hindia]] (kidul).
Ing Kidul. Pasisir Lor Flores, Komodo, Banta lan lurus ing Tanjong Naru titik wètan [[segara sumbawa]] ing sadawané pasisir Lor ya iku [[Tanjung Sarokaja]] ({{coord|8|22|S|117|10|E|display=inline}}).
 
Ing Kulon . Diliwati [[garis]] saka Tanjung Sarokajaing pulo Paternoster Kulon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) ing wètan segara pulo Postilijon ({{coord|6|33|S|118|49|E|display=inline}}) uga ing titik Kulon Lempongan Laikang, Sulawesi.
 
{{Segara Indonésia}}
352.737

besutan