Noah: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé (2))
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
Album iki dadi album terakhir kanggoné Ariel, Uki, Reza, lan Lukman ing naungan jeneng ''Peterpan''.<ref name="Peterpan 1"/>
 
Pergantian jeneng iki dadi pérangan sakapéranganing perjanjian metuné Andhika lan Indra.<ref name="Peterpan 1"/>
ing ajang ''Dahsyat'' Award kang berlangsung tanggal [[19 April]] [[2009]], Peterpan bisa nggondol loro penghargaan sakaligus.<ref name="Peterpan 1"/> Ya iku dadi Band Terdahsyat 2009 lan Video Klip Terdahsyat kanggo lagu ''Walau Habis Terang''.<ref name="Peterpan 1"/>
Tanggal [[1 September]] [[2010]], Peterpan ngrayaké ulang taun kang kaping 10.<ref name="Peterpan 1"/>
352.737

besutan