Wong Banjar: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Populasi Suku Banjar ing Kalimantan Kidul: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi
(→‎Sistem paseduluran: éjaan, replaced: candhake → candhaké)
(→‎Populasi Suku Banjar ing Kalimantan Kidul: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi)
 
=== Populasi Suku Banjar ing Kalimantan Kidul ===
Miturut [[sènsus]] [[padunungsing ndunungi]] taun [[2000]] déning Badan Pusat Statistik (BPS), [[populasi]] suku Banjar ing Kalimantan Kidul ana 2.271.586 jiwa, sing kadistribusi ing sawetara [[kabupatèn]] lan [[kutha]], ya iku :
* 142.731 jiwa ing kabupatèn [[Kabupatèn Tanah Laut|Tanah Laut]]
* 154.399 jiwa ing kabupatèn [[Kota Baru]] (kalebu kab. [[Kabupatèn Tanah Bumbu|Tanah Bumbu]])
352.737

besutan