Injil: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
(→‎top: éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
{{Kristen}}
[[Gambar:P52 recto.jpg|thumb|174px|right|<center>II]]
'''Injil''' saka [[basa Arab]] sing njupuk saka [[basa Yunani]] εὐαγγέλιον (''euangelion'') iku pérangan sakapéranganing kitab suci [[Kristen]] [[Alkitab]] [[Prajanjian Anyar]]. Injil iku tegesé "warta apik".
 
Kitab-kitab Injil ya iku:
352.737

besutan