Sultan Agung: Béda antara owahan

43 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Kapustakan: éjaan, replaced: Presiden → Présidhèn, Sejarah → Sajarah)
{{gabungsaka|Sultan Agung Hanyakrakusuma}}
[[Gambar:Sultan Agung.jpg|right|thumb|Sultan Agung]]
'''Sultan Agung Prabu Hanyokrokusumo''' (lair: [[Mataram]], [[1593]] - séda : [[Mataram]], [[1645]]) iku raja [[Kasultanan Mataram]] sing maréntah [[taun]] [[1613]]-[[1645]]. Ing sangisoré pimpinan Sultan Agung iki Mataram ngembang dadi krajan paling gedhé ing [[Jawa]] lan [[Nusantara]] wektu semana.
63.602

besutan