Tetuwuhan: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Dhéfinisi: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing (2)
(→‎top: éjaan, replaced: Senadyan → Sanadyan)
(→‎Dhéfinisi: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing (2))
|label1='''Viridiplantae''' 
|1={{cladex
|1=[[Chlorophyta]] (pérangan sakapéranganing alga ijo)|bar1=darkgreen
|label2=[[Streptophyta]] 
|2={{cladex
|1=streptophyte algae (pérangan sakapéranganing alga ijo)|state1=double|bar1=darkgreen
|2={{cladex
|1=[[Charales]] (stoneworts, often included&nbsp;<br />ing alga ijo)|barend1=darkgreen
352.737

besutan