Cangkem: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: umumé → lumrahé
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(→‎top: éjaan, replaced: umumé → lumrahé)
[[Gambar:Sagittalmouth.png|thumb|Skema nglintang tutuk, [[kuping]], [[faring]], lan [[laring]]]]
'''Cangkem''' ([[basa Jawa Krama|krama]]: '''cangkem''', krama inggil: '''tutuk''') iku dalan kanggo mlebuné [[panganan]] lan [[banyu]] kang diduwèni [[manungsa]] lan [[kéwan]]. Cangkem racaké ana ing [[sirah]] lan umumélumrahé dadi pérangan awal saka [[sistem pancernaan]] lengkap kang pungkasané ing [[anus]].
 
Pérangan [[awak]] sing dumunung ana ing sajeroning lan saubengé cangkem ya iku:
352.737

besutan