Ékuador: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., Amerika → Amérika, Dhaftar → Pratélan, Mei → Mèi
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(éjaan, replaced: . → ., Amerika → Amérika, Dhaftar → Pratélan, Mei → Mèi)
|sovereignty_type = [[Kamardikan]]
|established_events =  - Saka [[Spanyol]]
|established_dates = {{br}}[[24 MeiMèi]] [[1822]]
|currency = [[Dolar AS]] <sup>1</sup>
|currency_code = USD
|time_zone_DST =
|utc_offset_DST = -5
|cctld = .ec
|calling_code = 593
|footnotes= 1. [[Sucre (valuta)|Sucre]] nganti taun [[2000]].
 
== Pirsani uga ==
* [[DhaftarPratélan nagara ing donya]]
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.exploringecuador.com/ Exploring Ecuador]
 
{{AmerikaAmérika Kidul}}
 
[[Kategori:Ékuador| ]]
352.737

besutan