Sudan: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan (2))
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
footnotes =
}}
'''Républik Sudan''' iku sawiji [[nagara]] ing [[Afrika]] wétan-lor kang dadi nagara paling gedhé ing Afrika lan kerep isih dianggep pérangan sakapéranganing [[Timur Tengah]]. Kutha krajané ya iku [[Khartoum]].
 
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[Républik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
350.349

besutan