Daging: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
(→‎produksi daging mamalia: éjaan, replaced: Aceh → Acèh)
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
[[Gambar:Meat packages in a Roman supermarket.jpg|thumb|250px|Daging sing didol ing sawijining supermarket ing Roma.]]
'''Daging''' iku pérangan sakapéranganing [[kéwan]] (sapérangan gedhé jaringan [[otot]]) minangka [[panganan]], kadhang-kadhang ora kalebu [[iwak]], [[panganan segara]], lan [[unggas]]. Wiwitané, tembung ''daging'' dimaksudaké minangka "panganan" waé.
 
== Industri daging ing Indonésia ==
348.872

besutan