Oxyopes subJawanus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: genus → génus (2), spesies → spésies (2), pérangan saka → péranganing
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus (2), spesies → spésies (2), pérangan saka → péranganing)
| synonyms =
}}
'''''Oxyopes subJawanus''''' iku spesiesspésies [[kemangga]] sing kalebu sajeroning famili [[Oxyopidae]]. Spesies iki uga péranganpéranganing saka genusgénus [[Hamataliwa]] lan ordo [[Araneae]]. Jeneng ngèlmiah saka spesiesspésies iki sapisan dibabar ing taun 1907 déning Strand.
 
Kemangga iki racaké akèh tinemu ing Jawa.
352.737

besutan