Karajan Manunggal: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: amerga → amarga
(→‎top: éjaan, replaced: Padunungé → Sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: amerga → amarga)
}}
 
'''Karajan Manunggal''' utawa pepaké '''Karajan Manunggal Britania Agung lan Irlandia Lor''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'') iku nagara ing bawana [[Éropah]]. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 56 yuta. [[Kutha krajan]]é iku [[London]]. Nagara iki kerep diarani [[Inggris]], nanging sajatiné aran iki kurang cocog amergaamarga [[Inggris]] iku praja utawa diarani ''Home Nation'' ing [[basa Inggris]].
 
== Pamérangan administratif ==
350.349

besutan