Perdu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Tuladhane → Tuladhané, amerga → amarga
(éjaan, replaced: cacahe → cacahé, digunakake → digunakaké, ekologi → ékologi, ilmu → ngèlmu, meter → mèter (3), spesies → spésies, Umume → Lumrahé, wujude → wujudé)
(éjaan, replaced: Tuladhane → Tuladhané, amerga → amarga)
[[Gambar:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak ya iku salah sawijining tanduran kayu kang dibedhakake karo wit racaké amergaamarga pange akèh lan dhuwure luwih endhep, racaké kurang saka 5-6 mèter.<ref name="internet2"/> Akèh tanduran kang arupa [[wit]] utawa perdu gumantung saka kahanan tukule.<ref name="internet2"/> Lumrahé perdu duwé oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.<ref name="internet2">[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
== Perdu mawa Wujud Struktural Botani ==
Ana ing ngèlmu botani lan ékologi, perdu luwih mirunggan minangka nggambarake struktur fisik tartemtu utawa wujud tanduran kayu kang dhuwure kurang saka 8 mèter.<ref name="internet1"/>
 
TuladhaneTuladhané, sistem deskriptif kang kajupuk ing [[Australia]] adhedasar ing karakteristik struktural miturut tukule lan wujudé, ditambah dhuwur lan cacahé godhong kang nutup lapisan paling dhuwur utawa spésies dominan.<ref name="internet1"/>
 
Kanggo semak 2-8 mèter dhuwure wujud strukturak bisa dikelompokake kaya ing ngisor iki:
352.737

besutan