Rosetta: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: amerga → amarga
(→‎top: éjaan, replaced: ditemokaké → tinemu)
(→‎top: éjaan, replaced: amerga → amarga)
[[Gambar:Historical cannons in Rosetta.JPG|thumb|Mriyem saka abad kaping 19 ing Rosetta]]
'''Rosetta''' utawa '''Rashid''' ([[Basa Arab]] <big><big>رشيد‎</big></big>) iku kutha palabuhan ing [[Dèlta Kali Nil]], [[Mesir]]. Kutha iki misuwur amergaamarga ing kéné ing taun 1799 tinemu [[Watu Rosetta]], sawijining prasasti ing rong basa, ya iku [[basa Yunani]] lan [[basa Mesir]] ing rong aksara. Padunung kutha iki kira-kira ana 60.000 jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing Mesir]]
352.737

besutan