Spyware: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Ngreksa komputer saka spyware: éjaan, replaced: amerga → amarga
(éjaan, replaced: nduwèni → duwé (2), senajan → sanajan, Senajan → Sanajan)
(→‎Ngreksa komputer saka spyware: éjaan, replaced: amerga → amarga)
 
==Ngreksa komputer saka spyware==
Komputer biyasané wis duwé program antivirus, kaya ta [[windows]] kang wis duwé [[Microsoft Windows Security Center]]. Program antivirus kudu rutin di-[[update]] supaya luwih maksimal ngreksa komputer saka serangan virus. Pilih antivirus kang trep karo kabutuhan. Gunakna antivirus gratis utawa kang mbayar. Bédané yèn antivirus kang mbayar iku luwih manéka saéngga kemampuanané ngreksa komputer saka virus luwih kuwat lan mumpuni ketimbang kang gratis. Program kang mbebayani kanggoné komputer ora mung virus, ananging uga spyware. Spyware bisa luwih mbebayani saka virus amergaamarga bisa ngertèni aktivitas panganggo komputer saben wektu kanthi komputeré kasebut.
 
Bédané antarané spyware lan virus ya iku ing cara panyebarané. Virus sacara mandhiri mrodhuksi awaké dhéwé ing saben pérangan data ing komputer. Wondéné spyware nyebar minangka [[cookie]] kang ana ing saben panganggo komputer kang ngaksès internèt.<ref name="internet5">[http://www.agatossi.com/2012/06/melindungi-komputer-dari-virus-dan.html], (Kaundhuh 31/10/12).</ref>
352.737

besutan