Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: pesisir → pasisir, padunung → sing ndunungi (2)
(→‎Padésan: éjaan)
(éjaan, replaced: pesisir → pasisir, padunung → sing ndunungi (2))
'''Tepus''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]]. Kacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kacamatan [[Semanu, Gunung Kidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kacamatan [[Girisuba, Gunung Kidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonésia]], lan ing sisih kulon karo Kacamatan [[Tanjungsari, Gunung Kidul|Tanjungsari]].
 
Kondhisi lemah ing kacamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing padunungsing ndunungi ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
== Padésan ==
 
==Pariwisata==
Pariwisata dadi prodhuk unggulan kacamatan Tepus, amarga anané pesisirpasisir kanthi sesawangan sing éndah. Lokasi wisata sing ana kaya ta:
* Pasisir Sundak ing Sidoharjo lan Tepus
* Pasisir Ngandong ing Purwodadi
352.737

besutan