Wewengkon: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Luas → Jembar
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Luas → Jembar)
 
==Uga delengen==
* [[LuasJembar]]
 
{{Pamérangan nagara}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Pamérangan administratif]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan