UTC+01:00: Béda antara owahan

104 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "UTC+01:00")
 
[[Gambar:Timezones2011_UTC+1.png|jmpl|300x300px|UTC+01: Biru (Januari), Jingga (Juli), Kuning (sadawané taun), Biru padhang – segara]]
'''UTC+01:00''' iku [[santun UTC|santun wektu]] 1 jam munjuli [[Wektu Universal Kakoordhinasi]] (UTC).
 
This time is used in:
* Central European Time
62.864

besutan