Nunung: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: mulai → wiwit
(→‎top: éjaan, replaced: sinetron → sinétron)
(→‎top: éjaan, replaced: mulai → wiwit)
Pernikahan kang diadakaké déning Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Ananging Wiki lan Nunung tetep nglakoni bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki mulaiwiwit diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang anduweni penyakit katurunan, ya iku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011</ref>
352.737

besutan