Widyawati: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: mulai → wiwit
(→‎top: éjaan, replaced: sinetron → sinétron)
(→‎top: éjaan, replaced: mulai → wiwit)
| website =
}}
'''Widyawati''' ({{lahirmati||12|7|1950}}) artis [[Indonesia]] kang berjaya awit dekade 1970-an lan 1980-an, Jenenge mulaiwiwit kondhang nalika mbintangi Yuli ning filem ''[[Pengantin Remaja]]'' (1971) karo Romi kang diperanaké déning [[Sophan Sophiaan]], dikenal dadi pemain filem kang kondhang ning taun era 1970-an lan 1980-an.<ref name="Widyawati 1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/w/widyawati Biografi Widyawati] dipununduh tanggal 20 Juli 2011</ref>
Dunya filem ora namung nggawé dhèwèké kondhang, ananging uga nemu pepujaning atiné,
aktor lan sutradara Sophan Sophiaan, kang akiré nikah ning tanggal [[9 Juli]] taun [[1972]], ning [[Masjid Al-Azhar]].<ref name="Widyawati 1"/>
352.737

besutan