Klaas-Jan Huntelaar: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: karana → amarga
(éjaan, replaced: nduwèni → duwé (2))
(→‎top: éjaan, replaced: karana → amarga)
'''Klaas-Jan Huntelaar''' ({{lahirmati|[[Drempt]], [[Nèderlan]]|12|8|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] saka [[Walanda]] kang main minangka dadai panyerang ing klub [[AC Milan]] lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.
 
Panjenengané jeneng parapan ya iku '''"The Hunter"''', kang duwé arti ''pemburu'', karanaamarga duwé kaahlian ing ngolah [[bal]] ing laladan [[kotak]] penalti musuh, utawa asring kasebut déning parapan jeneng ('''Huntelaar''' dadi '''Hunter''').
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan