Pulo Rinca: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: karana → amarga
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan, pérangan saka → péranganing)
(→‎top: éjaan, replaced: karana → amarga)
'''Rinca''' ya iku wangun [[pulo]] kang dumunung ana ing kapuloan [[Nusa Tenggara]]. Pulo Rinca, [[Pulo Komodo]] lan Pulo Padar ya iku kagolong dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] kang dikelola déning Pamaréntah Pusat. Pulo Rinca bdumunung ana ing sisih kuon [[Pulo Flores]], uga dipisahake déning Selat Mola.
 
Pilo kang arupa péranganing [[Situs Warisan Donya UNESCO]], karanaamarga dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] bebarengan déning [[Pulo Komodo]], Pulo Padar lan Gili Motang.
 
Titik paling dhuwur ing pulo iki ana ing Gunung Ora, 670 m dpl.
352.737

besutan