Filum: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., genus → génus, kepungkur → kapungkur, klompok → golongan, spesies → spésies
(→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., genus → génus, kepungkur → kapungkur, klompok → golongan, spesies → spésies)
'''Filum''' saka [[basa Yunani]]; ''phylum'' ya iku cawang. Lumrahé [[tembung]] iki dipigunaké ing [[linguistik|èlmu basa]] perbandingan utawa ing èlmu [[biologi]] kanggo ngklasifikasi gandhéngan 'kulawarga' antar [[jinis]] utawa [[basa]] .
 
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki mirunggan kanggo [[sato kewan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[genusgénus]] lan [[spesiesspésies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akèh kamemperan [[individu]]né.
 
Ing èlmu [[basa]], iki arupa [[klompokgolongan basa]] atawa [[rumpun basa]] kang misah sekitar 50 nganti [[100]] [[abad]] kepungkurkapungkur.
 
[[Kategori:Klasifikasi ilmiah]]
352.737

besutan