Kiribati: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan, klompok → golongan
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Presidhèn → Présidhèn (2))
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan, klompok → golongan)
|time_zone_DST =
|utc_offset_DST = +12, +13, +14
|cctld = .ki
|calling_code = 686
|footnotes=
}}
'''Républik Kiribati''' ([[basa Inggris]]: ''Republic of Kiribati''), [[International Phonetic Alphabet|dipocapaké]] {{IPA|/kiribas/}}, iku nagara [[kapuloan]] sing dumunung ing [[Samudra Pasifik]]. Ka-telung puluh telu [[atol]] nagara iki kasebar sadawané 3.500.000 km² ing cedhak [[khatulistiwa]]. Jenengé ya iku [[transliterasi]] "Gilberts", jeneng [[basa Inggris]] kanggo klompokgolongan kapuloan paling gedhé, Kapuloan Gilbert sajeroning [[basa Kiribati]].
<!--
== Sejarah ==
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan nagara]]
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan