Aaron Kwok: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klompok → golongan
(→‎top: éjaan, replaced: hubungan → gayutan (2), kene → kéné, kota → kutha, luwih saka → punjul, ndukung → njurung)
(→‎top: éjaan, replaced: klompok → golongan)
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé ing parusahan perhiasan
kulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ananging ing taun [[1984]], Aaron Kwok malah nggabung karo klompokgolongan pelatihan dansa ing perusahaan perfileman kondhang kang jenengé HK-TVB,
Ana ning perusahaan mau bakaté dansa banjur dikenal ning [[masarakat]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
348.872

besutan