Ayat: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: luwih saka → punjul
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu (2))
(→‎top: éjaan, replaced: luwih saka → punjul)
1- Ayat '''Muhkumat''': kanthi makna jelas lan langsung.
 
2- Ayat '''Mutasyabihat''': kanthi makna ambigu, mbingungaké, utawa makna luwih sakapunjul siji.
 
== Cathetan sikil ==
352.737

besutan