Taman Nasional: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, removed: == Prakata ==
(→‎top: éjaan, removed: == Prakata ==)
 
== Prakata ==
'''Taman nasional''' iku wewengkon sing dilindungi pemerentah utawa lembaga tinentu kanggo ngindari kerusakan lan polusi.
 
352.730

besutan