Sandwich: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: diwenehi → diwènèhi, isine → isiné, liyane → liyané (2), minyak → lenga, wujude → wujudé
(→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké)
(→‎top: éjaan, replaced: diwenehi → diwènèhi, isine → isiné, liyane → liyané (2), minyak → lenga, wujude → wujudé)
[[Gambar:Sandwich.jpg|thumb|200px|Sandwich]]
'''Sandwich''' iku jinis panganan kang digawé saka roti setangkup kang isineisiné daging lan keju (padatan diwenehidiwènèhi tomat, brambang, lan kul).<ref name="s">[http://www.artikata.com/arti-98760-italian+sandwich.html artikata.com] italian sandwich</ref> Roti kang digawé kanggo gawé sandwich iku diarani ''sandwich bread'' kang wujudewujudé segi papat. Nanging, roti liyaneliyané uga bisa digawé sandwich, kaya ta French bread, toast bread, hamburger bun, hotdog bun, lan liya-liyaneliyané.<ref name="a">[http://www.scribd.com/doc/49761234/Restoran-20Jilid-202 www.sribd.com] Restoran%20Jilid%202</ref> Padatan ing sadhuwuring [[roti]] diolesi mayones sithik, mentega, margarin utawa minyaklenga zaitun kanggo perekat lan bisa nambah aroma. Sandwich racaké didol ing restoran utawa ing cafe.
 
Ing nagara kang wargane ora dhahar [[sega]], sandwich padatan digawa menyang sekolah utawa menyang [[kantor]] diwadhahi ing sajeroning kothak kang diarani ''lunchbox'' utawa sajeroning kantong [[kertas]] awarna coklat kang diarani ''brown bag'' (sandwich bag) lan dihahar nalika dhahar siang.
352.737

besutan