Pagunungan Rhodope: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: luwih saka → punjul
(→‎top: éjaan, replaced: luwih saka → punjul)
}}
[[Image:Rhodopen Balkan topo de.jpg|right|thumb|300px|Location of Rhodopes mountains in Bulgaria and Greece]]
'''Pagunungan Rhodope''' ({{lang-bg|Родопи}}, ''Rodopi''; {{lang-el|Ροδόπη}}, ''Rodopi''; {{lang-tr|Rodop}}) iku pagunungan ing [[Éropah kidul-wétan]], sing luwih sakapunjul 83% wilayahé dumunung ana ing kidul [[Bulgaria]] lan sisané ing [[Yunani]]. Pucuk sing paling dhuwur, [[Golyam Perelik]] (2,191 m), iku minangka gunung sing paling dhuwur kapitu ing Bulgaria.
 
== Rujukan ==
352.737

besutan