Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

éjaan, replaced: bagéan → pérangan, militer → militèr, pérangan saka → péranganing
(→‎Tugas TNI-AU: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
(éjaan, replaced: bagéan → pérangan, militer → militèr, pérangan saka → péranganing)
{{TNI}}
[[Gambar:logo tni-au.png|left|100px|Logo TNI-AU]]
'''Tentara Nasional Indonesia-Angkatan Udara''' ('''TNI-AU''') iku bagéan sakapéranganing [[Tentara Nasional Indonésia]] kang dipimpin déning Kepala Staf TNI Angkatan Udara, dicekak [[KSAU]] kang wektu iki diwengku déning Marsekal TNI [[Subandrio]]. TNI-AU duwèni loro komando operasi ya iku [[Komando Operasi Angkatan Udara I]] (Koops AU I) kang markasé dumununbg ing Halim Perdanakusumah, [[Jakarta]] lan [[Komando Operasi Angkatan Udara II]] (Koops AU II) kang markasé ing kutha [[Makassar]].
 
== Tugas TNI-AU ==
 
 
{{militermilitèr-stub}}
352.737

besutan