Yordania: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., luwih saka → punjul, Mei → Mèi, andadèkaké → ndadèkaké, paling gedhé → gedhé dhéwé
(→‎top: éjaan, replaced: Krajaan → Karajan)
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., luwih saka → punjul, Mei → Mèi, andadèkaké → ndadèkaké, paling gedhé → gedhé dhéwé)
sovereignty_type = [[Kamardikaan]] |
established_events = - Saka [[Liga Bangsa-Bangsa]] |
established_dates = <br />[[25 MeiMèi]] [[1946]] |
currency = [[Dinar Yordania|Dinar]] |
currency_code = JOD |
time_zone_DST = |
utc_offset_DST = +3 |
cctld = .jo |
calling_code = 962 |
footnotes=
}}
'''Karajan Hasyimiyah Yordania''', racaké disebut '''Yordania''' ([[basa Arab]]: أردنّ, [[alih aksara]]: ''ʼUrdunn''), iku [[nagara]] ing [[Timur Tengah]] kang wewatesan karo [[Suriah]] ing sisih [[lor]], [[Arab Saudi]] ing [[wétan]] lan [[kidul]], [[Irak]] ing [[wétan]]-lor, sarta [[Israèl]] lan ''[[Gisik Kulon|Tepi Barat]]'' ing sisih kulon. Yordania nrima arus pangungsi [[Palestina]] sajeroning luwih sakapunjul [[telung dasawarsa]], andadèkakéndadèkaké minangka salah siji penampung pengungsi paling gedhé dhéwé ing donya. Nagara kang ora pati sugih bahan tambang iki ngimpor [[lenga patra]] saka nagara-nagara tanggané.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan