Kaliori, Rembang: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Padésan: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, andadèkaké → ndadèkaké
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi)
(→‎Padésan: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, andadèkaké → ndadèkaké)
 
== Padésan ==
Kacamatan Kaliori dumadi saka 23 [[désa]] kapérang sajeroning 70 [[Rukun Warga]] (RW) lan 255 [[Rukun Tetangga]] (RT). Kanthi gunggung désa sing akèh iki andadèkakéndadèkaké kacamatan Kaliori bebarengan karo [[Sarang, Rembang|kacamatan Sarang]], [[Pamotan, Rembang|kacamatan Pamotan]] lan [[Pancur, Rembang|kacamatan Pancur]] minangka kacamatan ing Kabupatèn Rembang kanthi cacah désa paling akèh katelu sawisé kacamatan Rembang (27 désa lan 7 kalurahan) lan [[Kragan, Rembang|kacamatan Kragan]] (27 désa).
 
Padésan sing ana ing kacamatan iki ya iku:
352.737

besutan