Sudan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
footnotes =
}}
'''Républik Sudan''' iku sawiji [[nagara]] ing [[Afrika]] wétan-lor kang dadi nagara paling gedhé dhéwé ing Afrika lan kerep isih dianggep péranganing [[Timur Tengah]]. Kutha krajané ya iku [[Khartoum]].
 
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[Républik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
352.730

besutan