Mozambik: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., bagéan → pérangan, Daftar → Pratélan (4), kota → kutha, Presiden → Présidhèn (2), propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi (4), sekaligus → sisan, paling gedhé → gedhé dhéwé
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: . → ., bagéan → pérangan, Daftar → Pratélan (4), kota → kutha, Presiden → Présidhèn (2), propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi (4), sekaligus → sisan, paling gedhé → gedhé dhéwé)
 
largest_city = [[Maputo]] |
government_type = [[Républik]] |
leader_titles = [[PresidenPrésidhèn Mozambik|PresidenPrésidhèn]]<br />[[Perdana Menteri Mozambik|Perdana Mentri]] |
leader_names = [[Armando Guebuza]]<br />[[Luisa Diogo]] |
area_rank = 35 |
time_zone_DST = |
utc_offset_DST = +2 |
cctld = .mz |
calling_code = 258 |
footnotes=
}}
'''Républik Mozambik''' iku [[nagara]] ing [[Afrika]] bagéanpérangan kidul kang wewatesan karo [[Afrika Kidul]], [[Swaziland]], [[Tanzania]], [[Malawi]], [[Zambia]] lan [[Zimbabwe]]. Mozambik minangka anggota [[Komunitas Nagara-Nagara Abasa Portugis]] lan [[Nagara-Nagara Persemakmuran|Persemakmuran]]. Kutha krajan sekaligussisan kutha paling gedhé dhéwé ya iku [[Maputo]] kang dumunung ing pucuk kidul.
 
Mozambik kapérang dadi 11 propinsiprovinsi: [[Cabo Delgado]], [[PropinsiProvinsi Gaza|Gaza]], [[Inhambane]], [[Manica]], [[Maputo]] (kotakutha), [[PropinsiProvinsi Maputo|Maputo]], [[PropinsiProvinsi Nampula|Nampula]], [[Niassa]], [[Sofala]], [[PropinsiProvinsi Tete|Tete]], lan [[Zambezia]].
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan nagara]]
* [[DaftarPratélan nagara miturut bawana]]
* [[DaftarPratélan nagara miturut amba wewengkon]]
* [[DaftarPratélan lagu kabangsan]]
 
== Pranala njaba ==
 
{{afrika}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Mozambik| ]]
 
 
{{geo-stub}}
348.872

besutan