Perang Donya II: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Galeri → Gladri, mengkono → mangkono, Senadyan → Sanadyan, paling gedhé → gedhé dhéwé
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: Galeri → Gladri, mengkono → mangkono, Senadyan → Sanadyan, paling gedhé → gedhé dhéwé)
[[Gambar:WW2Montage.PNG|thumb|Gambar montase Perang Donya II. Miturut dom jam saka kiwa ndhuwur: Serdadu Pasamakmuran Britania ing Sahara; Warga China sing dikubur urip-urip déning Bala Dai Nippon; Bala Sovyèt nalika ofènsif musim adhem; Kapal indhuk Jepang sing nggawa montor-montor mabur; Serdadu Sovyèt ing Berlin; Kapal silem Jerman sing diserang.]]
 
'''Perang Donya II''' iku konflik paprangan paling gedhé dhéwé sing tau ana ing [[Bumi]]. Perang Donya II iku wiwité ing [[1 September]] [[1939]] lan rampungé ing [[15 Agustus]] [[1945]]. SenadyanSanadyan mengkonomangkono uga ana sing kandha yèn sajatiné perang iki wiwité ing Asia saka konflik Cina-Jepang ing taun 1937.
 
== GaleriGladri (World War II in Europe 1939-1940) ==
 
<gallery>
 
{{Artikel_Dhasar}}
 
{{Stub}}
 
[[Kategori:Perang]]
[[Kategori:Perang Donya II]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan