Sulawesi: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi, paling gedhé → gedhé dhéwé
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi, paling gedhé → gedhé dhéwé)
|elevation = 3,478 m
|country = Indonésia
|country admin divisions title = PropinsiProvinsi<br />(kutha krajan)
|country admin divisions = [[Sulawesi Kulon]] ([[Mamuju]])<br />[[Sulawesi Lor]] ([[Manado]])<br />[[Sulawesi Tengah]] ([[Palu (kutha)]])<br />[[Sulawesi Kidul]] ([[Makassar]])<br />[[Sulawesi Kidul-Wétan]] ([[Kendari]])<br />[[Gorontalo (propinsiprovinsi)|Gorontalo]] ([[Gorontalo (kutha)|Gorontalo]])
|country largest city =
|country largest city area =
 
[[Gambar:Peta Sulawesi.jpg|thumb|250px|Péta Sulawesi]]
'''Sulawesi''' iku [[pulo]] duwèané [[Indonésia]] sing papané ana ing antarané Pulo [[Kalimantan]] lan Kapuloan [[Maluku]]. Kanthi wiyar wewengkon 174.600&nbsp;km², Sulawesi iku pulo [[DaftarPratélan pulo miturut wiyar wewengkon|paling gedhé dhéwé nomer 11]] sadonya.
 
Sulawesi wewatesan kaliyan [[Borneo]] ing sisih [[kulon]], [[Filipina]] ing [[lor]], [[Flores]] ing kidul, [[Timor Wétan]] ing kidul-wétan lan [[Maluku]] ing sisih wétan.
352.737

besutan