Dakar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé
(→‎top: éjaan, replaced: dunia → donya, Padunungé → Sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
 
|footnotes =
}}
'''Dakar''' iku [[kutha krajan]] sisan [[kutha]] paling gedhé dhéwé ing [[Senegal]]. Sing ndunungi ana kira-kira 1.000.000 jiwa. Dakar uga kondhang minangka panggonan finis balap mobil taunan kang misuwur, [[Reli Paris-Dakar]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan