Balung: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, paling gedhé → gedhé dhéwé
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (4))
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, paling gedhé → gedhé dhéwé)
== Tuwuhing balung ==
 
Tuwuhing balung nganti pepak kabentuk ing umur kurang luwih 30 taun. Sawisé iku ana uga owah-owahan sing disebut [[remodelling]]. Balung minangka ''reservoir'' paling gedhé dhéwé tumrap [[kalsium]] lan [[phosphate]]. 99% kalsium ana ing (1000 gram) saka cacahing kalsium ing awak, déné [[phosphate]] sajeroning balung nganti 90% saka [[phosphate]] sajeroning awak.
 
== Jinis balung ==
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan balung rangka manungsa]]
 
{{reflist}}
352.737

besutan