Sénégal: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan (4), pesisir → pasisir
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, Presiden → Présidhèn (2))
(éjaan, replaced: . → ., Daftar → Pratélan (4), pesisir → pasisir)
time_zone_DST = |
utc_offset_DST = |
cctld = .sn |
calling_code = 221 |
footnotes=
}}
[[Gambar:Senegal carte.png|200px|ka|jmpl|Peta Senegal]]
'''Républik Senegal''' iku [[nagara]] ing sisih kidul [[Kali Senegal]] ing [[Afrika Kulon]]. Negeri iki wewatesan karo [[Samudra Atlantik]] ing sisih kulon, [[Mauritania]] ing sisih lor, [[Mali]] ing sisih wétan, sarta [[Guinea]] lan [[Guinea Bissau]] ing sisih kidul. [[Gambia]] minangka sawijining ''[[enklave]]'' (laladan kanthong) sajeroning wewengkon Senegal. [[Kali Gambia]] sing dawané 300 km mili ing tlatah Gambia. [[Tanjung Verde]] dumunung 560 km saka pesisirpasisir Senegal.
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan nagara]]
* [[DaftarPratélan nagara miturut bawana]]
* [[DaftarPratélan nagara miturut amba wewengkon]]
* [[DaftarPratélan lagu kabangsan]]
* [[Goree]]
 
352.737

besutan