Rijeka: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, paling gedhé → gedhé dhéwé
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, paling gedhé → gedhé dhéwé)
}}
 
'''Rijeka''' (jeneng dhialèk [[basa Kroasia]] liyané: ''Rika'' lan ''Reka'', {{lang-sl|Reka}}, [[Basa Italia]] lan [[Basa Hongaria]]: ''Fiume'', {{lang-de|Sankt Veit am Pflaumb}}) iku kutha plabuhan utama ing [[Kroasia]], dumunung ing [[Lempongan Kvarner]], ing [[Segara Adriatik]]. Cacahing padunungsing ndunungi 144,043 jiwa lan minangka kutha paling gedhé dhéwé namer telu ing Kroasia.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan