Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: awatesan → wewatesan
}}
 
'''Armènia''' utawa '''Hayastan''' iku nagara ing [[Asia]]. Kutha krajané ya iku: [[Yerevan]]. Pedhunungé kira-kira ana 4 yuta. Basa Resmi Armènia ya iku [[Basa Armenia|Basa Armènia]]. Armènia iku saiki ora nduwé aksès menyang sagara lan awatesanwewatesan ing sisih kulon karo [[Turki]] saha eksklave [[Nakhichevan]] ([[Azerbaijan]]), sisih lor karo [[Géorgia]], sisih wétan karo Azerbaijan lan sisih kidul karo [[Iran]].
 
== Rujukan ==
348.872

besutan