Mark Twain: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: uap → uwab
c (alihkan cithakan)
(éjaan, replaced: uap → uwab)
'''Samuel Langhorne Clemens''' ({{lahirmati||30|11|1835||21|4|1910}}), luwih kondhang miturut jeneng sesinglon '''Mark Twain''', ya iku [[novèlis]], [[penulis]], lan [[guru]] kabangsan [[Amérika Sarékat]].<ref name="internet1">[http://www.online-literature.com/twain/ Mark Twain](25 Juli 2011)</ref> Karyané kang paling terkenal ya iku ''[[The Adventures of Huckleberry Finn]]'', ''[[The Adventures of Tom Sawyer]]'', ''[[The Prince and the Pauper]]'', ''[[A Connecticut Yankee in King Arthur's Court]]'' lan buku non-fiksi kang sesirahé, ''[[Life on the Mississippi]]''.<ref name="internet1"/>
 
Mark Twain dilahirké ing taun 1835.<ref name="internet1"/> Mark digedhèké ning [[Hannibal]], [[Missouri]], kutha cilik ing pinggir kali [[Mississippi]], ing [[Amérika Sarékat]].<ref name="internet1"/> Nalika rumaja dhèwèké seneng [[kapal]]-kapal uapuwab kang liwat ana ing kali gedhé kang ana ing Amérika Sarékat iku.<ref name="internet1"/>
 
Nalika isih nom, Twain wis kerja dadi juru cétak ing percétakan, lan uga nulis ing koran.<ref name="internet2">[http://www.brainyquote.com/quotes/authors/m/mark_twain.html Mark Twain](25 Juli 2011)</ref> Minangka nom-noman kang nembé umur las-lasan, Twain wis dadi [[nakhoda]] kapal kali lan 4 taun ning kali Mississippi.<ref name="internet2"/>
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
{{Stub}}
* [http://www.paragrapher.net/mark-twain Mark Twain Hakkında] {{tr}}
 
[[Kategori:Otodidak|Twain]]
[[Kategori:Lair 1835]]
 
 
{{Stub}}
348.872

besutan