Basa Latin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: saidhenging → saidenging
(→‎Basa Roman: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(→‎top: éjaan, replaced: saidhenging → saidenging)
|}
 
'''Basa Latin''' iku [[basa]] Italik sing asalé saka [[Latium]], sawijining tlatah ing [[Italia]] saidhengingsaidenging kutha [[Roma]]. Jaman saiki basa Latin isih dienggo dadi sawijining [[basa liturgis]] kanggo wong [[Katulik]] lan basa sains.
 
== Sawetara Karakteristik ==
352.737

besutan