1121: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1121
c (bot Membuang: lmo:1121)
c (bot Menambah: nds:1121)
[[nah:1121]]
[[nap:1121]]
[[nds:1121]]
[[new:११२१]]
[[nl:1121]]
11.667

besutan