Słubice: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Sithik bab kutha iki: éjaan, replaced: perbatasan → wates
(éjaan, replaced: padunungé → sing ndunungi, padunung → sing ndunungi)
(→‎Sithik bab kutha iki: éjaan, replaced: perbatasan → wates)
 
==Sithik bab kutha iki==
Saiki iki ing kutha Słubice ana pos pawatesan (pos perbatasanwates) sing wigati dhéwé antara [[Polen]] lan [[Jerman]] kanggo montor lan [[sepur]] (ing [[Kunowice]], kutha cilik cedhak kéné). Słubice iku uga Pusat Sains [[Polen-Jerman]] [[Collegium Polonicum]]. Para tamu saka Jerman, mligi saka ''Frankfurt an der Oder'', kutha-kutha liyané ing [[Brandenburg]], lan [[Berlin]] seneng marani Basar ("Pasar Polen") lan nukoni [[rokok]] sing luwih murah nèng kana (ing dalan ul. Jedności Robotniczej). Nanging para "wisatawan bènsin" uga faktor penunjang [[ékonomi]] lokal sing wigati. Saliyané iku [[prostitusi]] uga nunjang ékonomi lokal. Akèh [[bordhil]] ing kana sing diparani para wisatawan [[Jerman]].
 
== Gmina ==
352.730

besutan