Ayodhya: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Ayodhya miturut Susastra Hindhu: éjaan, replaced: Kerajaan → Karajan
(→‎Ayodhya miturut Susastra Hindhu: éjaan, replaced: Krajaan → Karajan (2))
(→‎Ayodhya miturut Susastra Hindhu: éjaan, replaced: Kerajaan → Karajan)
 
== Ayodhya miturut Susastra Hindhu ==
Ayodhya uga ana ing carita [[Ramayana]] minangka kutha krajan [[Karajan Kosala]] kang dijaga ora kalah ing paprangan.<ref name="Ramayana">'''”Ramayana” '''. Oleh: I Gusti Made Widia</ref>. Miturut [[Susastra Hindhu]], KerajaanKarajan Kosala manggon ing sisih lor [[kali Gangga]].<ref name="Ramayana"/> Karajan kasebut duwèké keturunan [[Ikswaku]] saka [[Dinasti Surya]], putra Maharaja [[Waiwaswata Manu|Manu]]
 
== Cathetan sikil ==
352.737

besutan