Ezra: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bidhang → babagan
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: bidhang → babagan)
# Grup ping pisan iku wong-wong buwangan Yahudi sing mulih saka Babel menyang Yerusalem, ngestokaké dhawuhé Kores, raja [[Pèrsi]].
# [[Baitallah]] (Dalem Gusti) ing Yerusalem dibangun manèh lan dislameti. Banjur dienggo nglakoni ibadat manèh.
# Pirang taun manèh, ana grup ping pindho wong [[Yahudi]] liyané sing bali menyang Yerusalem. Grup iki digiring déning [[Imam]] Ezra, sawijining ahli [[hukum]] Gusti. Ezra ngrewangi nata manèh kauripaning wong cilik ing bidhangbabagan [[agama]] lan sosial, supaya bisa ngreksa warisan rohani [[Israèl]].
 
{{Alkitab}}
352.737

besutan